TAOASIS/Baldini
- Nazwa botaniczna: Zingiber officinalis
- Charakterystyka: lekko pikantny
- Kraj pochodzenia: Madagaskar
- Metoda produkcji: destylacja parą wodną
- Składniki: olejek imbirowy
- Zastosowanie: 1–2 krople organicznego smaku Baldini na 1 łyżeczkę miodu na aromatyczny napar z herbaty. Organiczne aromaty Baldini są również idealne do przyprawiania i aromatyzowania sosów, deserów i wypieków.
- Ostrzeżenia: Nie stosować bez rozcieńczenia. Chronić przed dziećmi. Unikać kontaktu z oczami i błonami śluzowymi. Przechowywać w chłodnym.
- Żadna z treści nie może być kopiowana, przesyłana, publikowana lub rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie, bez pisemnej zgody.
- PZN 09538913
- EAN 4025121063785
- PL-EKO-05
Bio Imbir - Aromat, 5 ml, Baldini
100% naturalny, czysty aromat z czystego olejku eterycznego z Zingiber officinalis. Do przyprawiania i aromatyzowania potraw, napojów i pomieszczeń.
Imbir sprawia, że wiele potraw jest łatwiej przyswajalnych. Jest klasycznym składnikiem curry i chai. Organiczny aromat nie jest tak ostry jak świeży imbir i dlatego jest bardzo odpowiedni dla osób, które nie chcą jeść potraw pikantnych. Imbir bardzo dobrze pasuje do gorących napojów, lemoniad, koktajli, potraw z ryżu i zup. Imbir dobrze komponuje się z pomarańczą, mandarynką i cytryną. Roślina wykazuje właściwości wspomagające przy problemacvh trawiennych i nudnościach.
Imbir sprawia, że wiele potraw jest łatwiej przyswajalnych. Jest klasycznym składnikiem curry i chai. Organiczny aromat nie jest tak ostry jak świeży imbir i dlatego jest bardzo odpowiedni dla osób, które nie chcą jeść potraw pikantnych. Imbir bardzo dobrze pasuje do gorących napojów, lemoniad, koktajli, potraw z ryżu i zup. Imbir dobrze komponuje się z pomarańczą, mandarynką i cytryną. Roślina wykazuje właściwości wspomagające przy problemacvh trawiennych i nudnościach.
- Dostępność
- Chwilowy brak towaru
- Cena dostępna po zalogowaniu.